Blog, Egyéb kategória

Hogyan Készíts Egyszerű ajándékot – Befőttes üveg

Jar Gifts

Az ünnepi időszak közeledtével mindannyian szeretnénk valami különlegeset és személyre szabottat ajándékozni szeretteinknek. Egy saját kézzel készített ajándék mindig szívből jövő és értékes. Ebben a blogbejegyzésben megmutatjuk, hogyan készíthetsz egyszerű, mégis személyre szabott ajándékot az alkossegyedit.hu segítségével.

Anyagok és eszközök:

 • Üvegedény (pl. befőttesüveg)
 • Színes papírok
 • Szalagok
 • Apró díszek (pl. gyöngyök, csillámpor)
 • Ragasztó
 • Olló
 • Toll vagy filctoll

Lépésről lépésre útmutató:

 1. Üvegedény előkészítése: Válassz egy tiszta üvegedényt, amely elegendő méretű ahhoz, hogy beleférjenek a kis ajándékok. Az üveget díszítsd szalagokkal és apró díszekkel. Ragassz a tetejére egy szép szalagot, hogy még ünnepibb legyen.
 2. Személyes üzenetek készítése: Vágj ki kis darabokat a színes papírokból, amelyekre személyes üzeneteket írhatsz. Ezek lehetnek kedves idézetek, emlékek vagy egyszerű jókívánságok. Hajtsd össze a papírdarabokat és tedd őket az üvegedénybe.
 3. Apró ajándékok hozzáadása: Az üvegedényt megtöltheted apró ajándékokkal is, mint például gyöngyökkel, csokikkal, miniatűr díszekkel vagy bármilyen más kis meglepetéssel, amit a megajándékozott szeret.
 4. Egyedi díszítés: Használj csillámport, gyöngyöket vagy más apró díszítőelemeket az üvegedény külsejének dekorálásához. Ragaszd fel őket az üveg oldalára, hogy még különlegesebb legyen az ajándék.
 5. Befejezés: Miután mindent elhelyeztél az üvegedényben, zárd le a tetejét, és köss egy szép szalagot rá. Írhatsz egy rövid üzenetet a szalag végére, hogy még személyesebb legyen az ajándék.

Befejezés: Az ajándék kész is! Egy ilyen személyre szabott, kézzel készített ajándék biztosan nagy örömet fog okozni a megajándékozottnak. Ne felejtsd el megosztani velünk a kész művedet az Instagramon #alkossegyedit hashtag használatával.

Extra tippek:

 • Ha a megajándékozott szereti a különleges illatokat, helyezz el illatosított gyertyákat vagy illóolajokat az üvegedényben.
 • Ha kreatív vagy, próbálj meg saját készítésű ajándékokat, például kézzel készített szappanokat vagy miniatűr festményeket beletenni.

Ezekkel az egyszerű lépésekkel egyedi és emlékezetes ajándékot készíthetsz, amely biztosan különleges helyet foglal el az ünnepi időszakban.