Blog

Hiánypótló dislike ikonok közösségi médiás bejegyzések részére

Cseppet sem meglepő módon, a digitális világban az online interakciók szerves része lett a véleménynyilvánításnak és az érzelmek kifejezésének. Az egyik legnépszerűbb platform, a Facebook is rendelkezik egy széles körű reakció lehetőséggel, amelyek segítségével az emberek kifejezhetik véleményüket az adott posztról vagy hozzászólásról.

Míg a like (lájk) gomb régóta jelen van, az elmúlt években egyre több felhasználó jelzi, hogy néha az ellenkezőjét is szeretnék kifejezni annak, amit látnak. Ez a felismerés arra ösztönözte a közösségi platformokat, hogy további reakciókat is bevezessenek.

  1. Like (Tetszik): Ez a legismertebb és leggyakrabban használt reakció. Arra utal, hogy tetszik vagy egyetértesz a poszt tartalmával.

  1. Love (Szeretem): Ezzel a gombbal jelezheted, hogy nagyon tetszik a poszt, vagy hogy érzelmileg meghatott vagy a tartalomtól.

  1. Haha (Kacagás): Ha egy poszt viccesnek vagy humorosnak tűnik, ezzel a reakcióval jelezheted.

  1. Wow (Megdöbbenés): Ha egy poszt meglepő vagy lenyűgöző, ezt a reakciót használhatod.

  1. Sad (Szomorú): Ha egy poszt szomorú vagy megható, ezzel a reakcióval jelezheted.

  1. Angry (Mérges): Ezzel a gombbal fejezheted ki, hogy egy poszt vagy komment miatt dühös vagy frusztrált vagy.

Az ingyenesen letölthető különféle dislike ikonok még tovább növelik ezt a lehetőséget.
Miért jó ez?
Nos, először is, a változatosság mindig jó. Az emberek különbözők, és más és más módokon szeretnek reagálni dolgokra. Egy dislike ikon lehetőséget ad arra, hogy az emberek megmutassák, ha valami nem tetszik nekik, anélkül, hogy hosszú hozzászólásokat kellene írniuk vagy vitába bonyolódnának.

Másodszor, a dislike ikonok segíthetnek a tartalomgyártóknak és a vállalatoknak is visszajelzést kapni.
Ha egy poszt sok dislike-ot kap, az segíthet nekik megérteni, hogy milyen típusú tartalom nem fogadható el jól a közönség részéről, és lehetőséget ad arra, hogy javítsanak vagy módosítsanak a tartalmon.

Végül, a dislike ikonok hozzájárulhatnak a közösségépítéshez is. Ha az embereknek lehetőségük van kifejezni, ha valami nem tetszik nekik, az segíthet abban, hogy az online tér barátságosabb és támogatóbb légkört teremtsen, ahol az emberek nyíltabban oszthatják meg véleményüket anélkül, hogy félnének a negatív visszhangtól.

Összességében tehát az ingyenesen letölthető dislike ikonok hozzájárulhatnak a sokszínűséghez, a visszajelzéshez és a közösségépítéshez a közösségi média platformokon, így egyértelműen jó dolog, hogy ilyen lehetőségek állnak rendelkezésre.

Töltsd le különféle dislike ikonok amit szabadon használhatsz közösségi média felületeken.

 

Letölteni a következő oldalról tudod , vagy hamarosan itt addig is nézd meg a https://uxwing.com/?s=dislike oldalt, ahol számos ilyen ikont találsz.

https://alkossegyedit.hu/uzlet/bogre/elogyartott-grafikas/dislike-bogre/