Webfejlesztés

ha már nem érted miért nem működik

Custom 404.jpg

Rengetegszer látod a weboldaladon, hogy 404 ,500 error ?

Nem érted miért lassú már megint a WordPress oldalad, vagy a WooCommerce webáruházad?

Nem tudod hogy kell frissíteni? 

Eleged van abból, hogy egy szót sem értesz abból amit magyaráznak neked a webfejlesztők, és programozók?

Úgy érzed nem teljesen korrekt a jelenlegi szolgáltatód? 

Minden szakmának megvannak a maga mesterei. Nem érthetünk mindenhez, és az informatika világában ez halmozottan érvényes. Nap mint nap új technológiák jelennek meg, és nem engedhetjük meg magunknak, hogy megelégedjünk a tegnap technológiájával. Ami még pár éve nagyon is trendinek, elfogadottnak, esetleg jónak volt felbélyegezve, az mára már régen elavulttá vált, és ez az informatikában még inkább jellemző.

Rengeteg olyan weboldal tulajdonos van, aki vagy nagyon régi megoldásokat használ, és azok már vagy nem biztonságosak, illetve nem eléggé hatékonyak, vagy egyszerűen nincsenek jól beállítva, így nem kereső optimalizált, és nem eléggé gyors esetleg még mobilra optimalizált verzióval sem rendelkeznek.

Mára a fejlődő közösségi oldalaknak, a folytonos digitális világban lógó emberek mellett , mindenképpen szükséges a meglévő Online megjelenésünket is frissíteni. Web oldalunk a közösségi médiák előre nyomulása mellett sem lehet elhanyagolva, sőt egy jó weboldal, ami kellően profi megjelenésű, nyugalmat és megbízhatóságot mutat leendő ügyfelei számára.

Weboldalunk mutatja meg a cég igazi arcát, illetve az amely lehetőséget biztosít a folyamatos jelenléthez. Az érkezési oldalak – landing page– jelenléte még ma is nélkülözhetetlen. Egy új termék , szolgáltatás bemutatása kiemelkedően fontos, és ehhez nagy segítséget nyújtanak a közösségi oldalak, érkezési oldalak, és akár az e-mail marketing is.

Rengeteg ingyenes megoldás létezik, akár WordPress, amivel régi oldalát tökéletesen lehet modernizálni, akár egyedi megoldásokkal, mely még hatékonyabbá teheti régi weboldalát.

Online jelenlét, kereső optimalizálás

KI AKARNA LEMMARADNI

A fizetős hirdetésekre költött több 100 ezer forint mit sem ér, ha oldalunk organikus találata gyenge, a weboldal struktúrája szövege nem megfelelő.

Miben tudunk segíteni?

  1. SEO ,jelenlegi rendszerének átvizsgálása keresőoptimalizálás
  2. Weboldal sebesség optimalizálás lehetősége, migráció WordPress , vagy egyedi új megoldásokra.
  3. Grafikai segítség nyújtás
  4. Plakát tervezés
  5. Adatbázis vizsgálat
  6. Könyvelés – tanácsadás
  7. Egyedi termékek – kulcstartó , bögre , kirakós – promóciós ajándéktárgyak, hogy több embert elérj.
Miért választanánk titeket

MERT MOST IS EZT OLVASOD

ami azt jelenti hogy működik a SEO , gyors a weboldalunk, jól strukturál és könnyen kezelhető. Miért kellene ennél több?


Ez mutatja meg a legjobban mit lehet kihozni egy weboldalból , úgy hogy csupán organikus találattal keresel rá.

Bővebb felvilágosítás a 0670 3333 383-as telefonszámon.