Weboldalunkon több száz előre elkészített bögrék és ajándéktárgyak közül válogathat, melyet a kosárba helyezve tud megrendelni. Országosan szállítunk szerződött futárszolgálatunkkal, mely 1-2 napon belül szállítja a kért termékeket.
Szerkeszthető bögréink, és egyéb ajándéktárgyaink – amennyiben raktáron vannak, úgy 2 órán belül már átvehető személyesen is.

Törekszünk arra, hogy nálunk csak a lehető legjobb minőségű ajándékok bögrék- kirakósok – pólók kerüljenek forgalomba. Bögréink garantáltan mosogatógép biztosak, és tökéletesen valósághű nyomatokkal készülnek.
Személyesen is megtekinthetőek 14. kerületi átvevő pontunkon.

Természetesen, nem csak meglévő ajándéktárgyak közül válogathat hanem Online szerkesztőnk segítségével megszerkesztheti álmai ajándékát. Szerkesztőnkkel rögtön látni fogja mit fog kapni, így nem kell napokig levelezgetni, hogy mit szeretne pontosan.

Jó kérdés, a válasz nagyon egyszerű.
Nagyon jól szervezett, és hatékony munkafolyamattal dolgozunk, így a felesleges plusz költségeket nem kell beleépíteni az árba.

Minden további nélkül rendelhet, 1 darabot, vagy akár 1000 darabot is.
Nagyobb tételszám esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani!

A legjobb, promóciós anyag lehet egy cég számára egy egyedi bögre , póló a cég lógójával, vagy személyre szabott ajándékként munkatársak részére.
Mindenki örül egy személyre szóló ajándéknak. Céges bögre , a munkatárs nevével, vagy partner részére küldeni ajándéknak, esetleg nyereményjáték részeként, egy tökéletes választás lehet. Sokszorosan visszahozza az értékét.