A leggyakrabban előforduló kérdések, melyek beérkeznek.

Weboldalunkon több száz előre elkészített bögrék és ajándéktárgyak közül válogathat, melyet a kosárba helyezve tud megrendelni. Országosan szállítunk szerződött futárszolgálatunkkal, mely 1-2 napon belül szállítja a kért termékeket.
Szerkeszthető bögréink, és egyéb ajándéktárgyaink – amennyiben raktáron vannak, úgy 2 órán belül már átvehető személyesen is.

Törekszünk arra, hogy nálunk csak a lehető legjobb minőségű ajándékok bögrék- kirakósok – pólók kerüljenek forgalomba. Bögréink garantáltan mosogatógép biztosak, és tökéletesen valósághű nyomatokkal készülnek.
Személyesen is megtekinthetőek 14. kerületi átvevő pontunkon.

Természetesen, nem csak meglévő ajándéktárgyak közül válogathat hanem Online szerkesztőnk segítségével megszerkesztheti álmai ajándékát. Szerkesztőnkkel rögtön látni fogja mit fog kapni, így nem kell napokig levelezgetni, hogy mit szeretne pontosan.

Nagyon jól szervezett, és hatékony munkafolyamattal dolgozunk, így a felesleges plusz költségeket nem kell beleépíteni az árba.

Minden további nélkül rendelhet, 1 darabot, vagy akár 1000 darabot is.
Nagyobb tételszám esetén mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani!

A legjobb, promóciós anyag lehet egy cég számára egy egyedi bögre , póló a cég lógójával, vagy személyre szabott ajándékként munkatársak részére.
Mindenki örül egy személyre szóló ajándéknak. Céges bögre , a munkatárs nevével, vagy partner részére küldeni ajándéknak, esetleg nyereményjáték részeként, egy tökéletes választás lehet. Sokszorosan visszahozza az értékét.

Érdeklődjön telefonon a részletekről!

Budapest, 1148 Adria sétány 10/F
Ügyfélszolgálat: 0670 663 0800
Termékátvétel: H – P (9:00 – 15:30)
82-es TROLIBUSZ Örs vezér tere felől, Mogyoródi út-i megálló.

Nem, mi szembe megyünk azzal a nézettel, hogy a munkatársainknak ne legyen családi élete! Így csak a megadott időpontokban lehet átvenni a termékeket, vagy futárszolgálattal lehet kérni.

Igen, hiszen ezzel foglalkozunk. 

Minden termék ár fel van tűntetve a honlapon!

A kedvezmények, és akciók világában, annyit tudok mondani, hogy semmi. De ha rendelsz 50 – 100 darabot egy bizonyos termékből , ott már tudunk kedvezőbb árakat biztosítani -> Cégeknek, viszonteladóknak

Minden termékünk egyedileg gyártott termék, így a megrendelt, és elkészített terméket minden esetben ki kell fizetni. Az elállás csupán addig történhet meg, míg a termék nincs legyártva. (A leadott rendelés esetén telefonon van mód lemondani a rendelést, kivéve ha már elkezdtük gyártani!)

Minden termék ára fel van tűntetve a weboldalon, amennyiben azt kifizeted, megkaphatod a “minta ” termékedet. Amennyiben szállítással szeretnéd annak ára is szerepel a pénztár oldalon. 

Futár – előre fizetett: 1590 Ft

Futár – utánvétel fizetett: 2127 Ft

A pontos összeg szerepel a pénztár oldalon, ez csak tájékoztató jellegű ár!

Elsőnek is , ha még ott van a futár , mindenképpen kell kérned egy jegyzőkönyvet. 
Ezt követően vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ha van “Extra csomagolás szolgáltatás” megrendelve , akkor semmi gond újra küldjük a termékeket további költségek nélkül.

Az itt található kérdések, és az arra adott válaszok, remélem segítettek, a kérdésed megválaszolásában. Amennyiben mégsem sikerült kielégítő választ találnod, úgy nyugodtan írj, vagy hívj minket a megadott számok egyikén.