Itt megtalálod a legjobb és legkülönlegesebb bögréket, amiket magad tervezhetsz meg. Válassz a sokféle méret, forma és szín közül, vagy tölts fel saját képet vagy szöveget. Legyen szó akár egy vicces, romantikus vagy inspiráló bögréről, itt mindent megvalósíthatsz. A bögréink minőségi anyagból készülnek, és mosogatógépben is moshatók. A rendelésedet gyorsan és megbízhatóan szállítjuk ki, ráadásul most akciós áron is vásárolhatsz tőlünk!

Az elkészítése egyszerű, csak néhány lépésre van szükség. Először is, válasszon egy megfelelő fényképet, ami nagyon jól mutatna a bögrére nyomtatva. Ez lehet egy családi, baráti vagy akár egy kalandos kirándulás alkalmával készült fotó is.

Miután kiválasztotta a fotót, válasszon ki egy stílusos bögrét, amire rányomtatja azt. A bögre színe és mérete is kiválasztható, így garantáltan megtalálja az ideális darabot. A nyomtatás után a bögre mosogatógépben is mosható, így könnyen tisztán tartható.

Az egyedi fényképes bögre tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, évfordulóra vagy bármilyen más ünnepi alkalomra. Emellett kiválóan alkalmas ajándéknak is, amit üzleti partnereinek adhat. Az egyedi embléma vagy logó rányomtatása szintén lehetséges, így reklámcélra is felhasználható.

Válassza az egyedi fényképes bögrét, és tegye még emlékezetesebbé a mindennapokat. Egy ilyen ajándékkal garantáltan meglepheti szeretteit és emlékezetessé teheti az ünnepet!

1–60 termék, összesen 575 db

3D (1)

Ballagás (8)

Egyedi felirattal (7)

Előgyártott grafikás (353)

Feliratos (113)

Felnőtt tartalom (26)

Képfeltöltős (16)

Kollázs (4)

Környezet (12)

Kreatív (22)

Külföldi feliratos (20)

Névnapi (16)

Nyugdíj (10)

Űr (7)

Város (8)

Állatos (51)

Érzelem (113)

Gyerekeknek (65)

Horoszkóp (28)

Járművek (57)

Játék (31)

Művészet (36)

Rajzolt (44)

Sport (16)

Szerelem (37)

Ünnepi hangulat (123)

Vallás (20)

Variálható oldalas (14)

Vicces (78)

Zene (5)

ECO saját grafikás bögre

(1)
1990 Ft

Sünis bögre

(1)
1990 Ft

Zongora billentyű

(1)
1990 Ft