Visszaküldési szabályzat részlet

Weboldalunk ÁSZF– 7. pont Elállás joga címszó.

Az alkossegyedit.hu honlapon kizárólag olyan nem előre gyártott termék rendelhető (egyedi naptárak, fotók, ajándéktárgyak, pólók, bögrék, stb.), amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Szolgáltató, így a Fogyasztó elállási joga jelentősen eltér más kereskedelemben kapható áruk vásárlása esetén megszokott elállási jogától! Így mindenképpen olvassa el az Általános szerződési feltételekben leírtakat.

A Fogyasztónak a terméknek/termékeknek legyártására megadott jóváhagyást megelőzően van joga  indokolás nélkül elállni. Abban az esetben, ha a megrendelt terméken semmilyen változtatást nem kér (tehát pontosan ugyanazokkal a színekben, szöveggel stb. kéri, mint ahogy az alkossegyedit.hu honlapon megtalálható), úgy gyártási jóváhagyásnak a megrendelés tekintendő.

Nem illeti meg az elállási jog Fogyasztót olyan nem előre gyártott termék estében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak (ilyenek a webshopban megrendelhető egyedi naptárak, fotók, ajándéktárgyak, pólók, bögrék, stb.).


A Felhasználó a termékkel vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:
Név:Alexandra Group Kft
Levelezési cím: 1158. Budapest , Drégelyvár u. 3
Telefonszám: +36706630800
E-mail cím: info@alkossegyedit.hu