Kimagasló minőség, kedvező ár, gyorsaság!

Kiváló minőségű bögréink nem fognak csalódást okozni Önnek, vagy partnereinek. A mosogatógép álló, mikrózható bögréink, nem csak tartósak, de az elkészült nyomat a bögre felületén fénykép minőségű. A megrendelt bögréket szállítás gondosan ellenőrizzük, és becsomagoljuk.

Raktárkészlettől függően 100 darab alatti rendeléseket 2-4 munkanap alatt elkészítjük. Nagyobb rendeléseket 5-10 munkanap alatt tudjuk vállalni.

Rendelés menete, kérjük vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot, a 06-70 3333 383 -as telefonszámon, vagy írjon az info@alkossegyedit.hu címre. Amennyiben 1 napon belül nem kap választ, kérem érdeklődjön a fenti telefonszámon.

 

Árajánlat kéréshez szükséges adatok

1. Név
2. Telefonszám
3. Megrendelni kívánt termék típusa, darabszáma
4. Egyéni kérések, elképzelések
5. Megrendelés esetén számlázási, szállítási adatok, egyéb megjegyzés

CSATOLMÁNY:
Amennyiben van, csatolja az e-mailhez a terméken megjeleníteni kívánt képet, logót , fontos hogy a tökéletes fénykép minőségi nyomtatáshoz a lehető legmagasabb felbontású, vagy vektoros képet küldjön.

Fontos információ

Az Ön által megadott e-mail címre küldünk egy díjbekérő számlát, majd az utalás beérkezése után a számlát külön e-mailben. A papír alapú számlát a csomagban küldjük.A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár,és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. Link

Az árajánlat kérés nem jár semmi kötelezettséggel.