Forgalmazott bögréink

Tervezd meg egyedi fényképes bögréd online!

Miért várnál napokat fényképes bögrédre? Nálunk most személyesen is átveheted akár 2 órán belül megrendelt bögréd, így ha az utolsó pillanatban jut eszedbe egy születésnap, vagy névnap akkor is megtalálhatod kínálatunkban nyomtatott bögréink között azt mely tökéletes az aktuális ünnephez, vagy megtervezheted akár telefonod segítségével is a bögrét.

Az egyedi fényképes bögre tökéletes ajándék lehet szeretteidnek, barátaidnak, vagy akár üzleti partnereidnek is. Egyedi kialakítása miatt mindenkinek örömet okozhat, és az emblémával, fényképpel ellátott bögre hasznos tárgyként is funkcionálhat az irodában, otthon, vagy akár utazás közben.

Az elkészítése egyszerű, csak néhány lépésre van szükség. Először is, válasszon egy megfelelő fényképet, ami nagyon jól mutatna a bögrére nyomtatva. Ez lehet egy családi, baráti vagy akár egy kalandos kirándulás alkalmával készült fotó is.

Miután kiválasztotta a fotót, válasszon ki egy stílusos bögrét, amire rányomtatja azt. A bögre színe és mérete is kiválasztható, így garantáltan megtalálja az ideális darabot. A nyomtatás után a bögre mosogatógépben is mosható, így könnyen tisztán tartható.

Az egyedi fényképes bögre tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, évfordulóra vagy bármilyen más ünnepi alkalomra. Emellett kiválóan alkalmas ajándéknak is, amit üzleti partnereinek adhat. Az egyedi embléma vagy logó rányomtatása szintén lehetséges, így reklámcélra is felhasználható.

Válassza az egyedi fényképes bögrét, és tegye még emlékezetesebbé a mindennapokat. Egy ilyen ajándékkal garantáltan meglepheti szeretteit és emlékezetessé teheti az ünnepet!

Fehér

FEHÉR Kerámia bögre elérhető A legjobb minőségű nyersanyagokból készülnek a bögrék. A legjobb minőségű szublimálható bevonat van a bögrén. Legjobb minőség és magas kopásállóság. 3 dl,

Színes

Színes egyéniség vagy? Válaszd színes bögréinket, mely ugyan olyan prémium minőségű, mint fehér bögréink

Zománc

Zománcozott (fém) bögre fehér bögre a retro szerelmeseinek
Magasság: 8cm
Átmérő: 8,6cm

Kávéscsésze

Egy jó kávéhoz tökéletes kedvenc fényképeddel, írásoddal.

KÜLÖNLEGESEBBRE VÁGYSZ?

KÜLÖNLEGESEBB BÖGRE TERMÉKEINK

Ha szeretnél valami egyedibb megjelenésű – színű formájú bögrét, nálunk azt is megtalálod

Marvany Bogre Arany Lila Gen

Üveg

Víztiszta üveg bögrék. Legjobb minőség és magas kopásállóság. 3 dl. Inkább fekete grafika, vagy szöveg ajánlott a termékre.

Színátmenetes üveg

Színes egyéniség vagy? Színátmenetes üveg bögre ezzel kitűnsz a tömegből.

Fluoreszkáló bögre

Fluoreszkáló bögre, na ilyet sem látsz minden nap.
Magasság: 8cm
Átmérő: 8,6cm

Gyöngyház

Szerintem ez egy különleges bögre, különleges embereknek.

Varázs bögre

Töltsd meg meleg folyadékkal, és megjelenik az elrejtett szöveg, kép. Ajándéknak tökéletes

FEKETE

Teljesen fekete bögre, hogy menő legyél!

Kanalas

Kanalas bögre, meny nem csak praktikus, de jól is néz ki

Tükrös

Tükröződő arany - ezüst bögre. Aki oda van az ilyenekért, az imádni fogja

Ezüstös belső

Arany és ezüst belsőjű bögre elérhető Arany és ezüst belsőjű bögre

Színes zománc

Olyan mint a fehér zománc bögre , csak színes.

Szívószálas

- Fém szívószállal, menetes fedéllel - Szívószál tisztító kefével - Termék magasság: 17,5cm - Fém - Duplafalú kialakítás, így hőtartó hatása van 6-12 órán át.

Latte

Latte bögre, igazi kuriózum