Egyéb kategória

Hogyan készül egy egyedi karácsonyfadísz

Karacsonyi Udvozlet

Hogyan készül az egyedi karácsonyfadísz, ez egy olyan téma , ami lehet hogy téged is érdekel.

Nos a karácsonyfadíszek több csoportra bonthatóak, így most a boltban kapható már elkészült díszeket nem is szeretném belesorolni ebbe a listába.

Amikor eljön a karácsonyfa állításának ideje, sokan az egész évben porosodó , vagy bolti díszekhez nyúlnak, bár ezer és egy módja van annak, hogy olcsó sőt akár ingyenes megoldásokkal tegyük egyedivé karácsonyfánkat. A kézzel díszített díszek mindig jól mutatnak a karácsonyfán, bár némi kézügyesség kell hozzá, vagy léteznek úgynevezett egyedi tervezésű ajándékok, melyet itt honlapunkon is megtalál , például az Egyedi Karácsonyfadíszt, melyet könnyen megszerkeszthet online szerkesztőnkkel, de most inkább az ingyenes megoldásokból szemezgetünk.

A legegyszerűbb például az fenyő tobozból készült dísz. A fenyők természetes módon hullajtják tobozaikat, így azokból rengeteg jópofa díszt lehet készíteni.

Tap 1335094 1920

A fenyőtoboz-karácsonyfa elkészítési módja:

Toboz Fa

1. Ragasszunk néhány vattacsomót a tobozunk aljára. Ez úgy néz ki rajta mint a hó, és még segít is abban, hogy ne boruljon el.

2. Tegyünk egy hangyányi ragasztót a tobozunk csúcsaira, majd szórjuk be csillámporral.

3. Fűzzünk fel néhány gyöngyöt a fogselyemre. Az első gyöngyszemet rögzítsük oda a fogselyemre, hogy könnyebben tudjuk felfűzni rá a többit. Ezt a gyerekek is meg tudják csinálni. Ha a fűzéssel megvagyunk, az utolsó gyöngyszem után kössünk egy csomót a fogselyemre.

4. Burkoljuk be a gyöngyfüzérünkkel a tobozt, majd ragasszuk is oda.

5. Tegyünk egy kis csillagot vagy valami hasonló karácsonyfadíszt (például masnit) a kis karácsonya tetejére.
– ezt az ötletet, az edenkert.hu oldalon találtuk.

Ha van neked is egy jó egyedi ajándék, vagy dísz ötleted, akár otthon is elkészíthető, oszd meg velünk, és mi kirakjuk oldalunkra.