Hogyan készül az egyedi karácsonyfadísz, ez egy olyan téma , ami lehet hogy téged is érdekel.

Nos a karácsonyfadíszek több csoportra bonthatóak, így most a boltban kapható már elkészült díszeket nem is szeretném belesorolni ebbe a listába.

Amikor eljön a karácsonyfa állításának ideje, sokan az egész évben porosodó , vagy bolti díszekhez nyúlnak, bár ezer és egy módja van annak, hogy olcsó sőt akár ingyenes megoldásokkal tegyük egyedivé karácsonyfánkat. A kézzel díszített díszek mindig jól mutatnak a karácsonyfán, bár némi kézügyesség kell hozzá, vagy léteznek úgynevezett egyedi tervezésű ajándékok, melyet itt honlapunkon is megtalál , például az Egyedi Karácsonyfadíszt, melyet könnyen megszerkeszthet online szerkesztőnkkel, de most inkább az ingyenes megoldásokból szemezgetünk.

A legegyszerűbb például az fenyő tobozból készült dísz. A fenyők természetes módon hullajtják tobozaikat, így azokból rengeteg jópofa díszt lehet készíteni.

Tap 1335094 1920

A fenyőtoboz-karácsonyfa elkészítési módja:

Toboz Fa

1. Ragasszunk néhány vattacsomót a tobozunk aljára. Ez úgy néz ki rajta mint a hó, és még segít is abban, hogy ne boruljon el.

2. Tegyünk egy hangyányi ragasztót a tobozunk csúcsaira, majd szórjuk be csillámporral.

3. Fűzzünk fel néhány gyöngyöt a fogselyemre. Az első gyöngyszemet rögzítsük oda a fogselyemre, hogy könnyebben tudjuk felfűzni rá a többit. Ezt a gyerekek is meg tudják csinálni. Ha a fűzéssel megvagyunk, az utolsó gyöngyszem után kössünk egy csomót a fogselyemre.

4. Burkoljuk be a gyöngyfüzérünkkel a tobozt, majd ragasszuk is oda.

5. Tegyünk egy kis csillagot vagy valami hasonló karácsonyfadíszt (például masnit) a kis karácsonya tetejére.
– ezt az ötletet, az edenkert.hu oldalon találtuk.

Ha van neked is egy jó egyedi ajándék, vagy dísz ötleted, akár otthon is elkészíthető, oszd meg velünk, és mi kirakjuk oldalunkra.

Vélemény, hozzászólás?