Blog, Szolgáltatások

Egyedi kulacsok csapatok, cégek, de akár magánszemélyek számára is!

Kulacs Bb Hold

Egyedi dizájnnal ellátott kulacsot szeretnél, olyat ami másnak nincs? Vagy a kerékpáros csapatod számára szeretnél kulacsot gyártani? Esetleg egy rendezvényre kell több száz egyedi kulacs? Most itt velünk, lehetőséged nyílik megszerezni őket, egy egyszerű rendelési folyamat után rövid határidőn belül már a kezedben is tarthatod a kulacsokat.

PROFESSZIONÁLIS

KULACS

EGYEDI FELIRAT

Nem kell több száz darabot rendelni, akár 1 kulacs is rendelhető egyedi felirattal.

Az alkossegyedit.hu termékeit senkinek sem kell bemutatni, termékeink mind kiváló prémium minőségű termékek, a feliratok, nyomatok kidolgozása professzionális, így nem kell attól tartani, hogy nem lesz szép, vagy tökéletes egyedi kulacsunk.

Rengeteg cég , csak több száz, vagy ezres nagyságrendben készíti az egyedi felirattal ellátott kulacsokat. Nálunk lehetőséged van akár egy kulacs gyártására is, melynek elkészítési ideje , nem hetek , hanem csupán 1 nap, és akár másnap átvehető , vagy futárszolgálattal országosan küldve másnap megkaphatod egyedi feliratos kerékpáros kulacsodat.

Online Szerkeszto Lepes 2
Online Szerkeszto Lepes 3
Online Szerkeszto
Fenykepes Kulacs

A rendelés egyszerű folyamat, először ki kell választanunk, hogy milyen típusú kulacsot szeretnénk egyedi dizájnnal, itt sokféle kulacs közül tudunk választani, sőt különböző üvegeket bögréket, kulcstartókat is találunk, amiket szintén kérhetünk egyedi megjelenéssel, felirattal.

A tervező segítségével választhatunk a kívánt termékek közül. Ha ezzel megvagyunk utána tudjuk megadni, hogy milyen szöveget és képet szeretnénk a kulacsunkon viszontlátni.

Végezetül pedig már csak a darabszám maradt hátra és utána a kosárba helyezve a rendszer feltölti az adatokat. 

A fizetés is nagyon egyszerű. Lehet bankártyával  előre fizetni, vagy utánvétellel , esetleg személyes átvétellel is kérni a a megtervezett terméket.