Blog, Szolgáltatások

Céges láthatósági mellény

Mellenyek Kinezet

Láthatósági mellény

Láthatósági mellény fényvisszaverő csíkokkal, felnőtt méretben

A LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

A kereskedelemben kapható láthatósági fényvisszaverő mellények paraméterei is szabvány által meghatározottak, mely konkrétan leírja a fluoreszkáló, fényvisszaverő anyagok milyenségét a ruházaton. Az ismeretes, hogy gyalogosoknak, kerékpárosoknak, kézikocsival közlekedőknek és állatot hajtóknak a KRESZ szabályai szerint lakott területen kívül, valamint éjszaka és korlátozott látási viszonyok mellett kötelező a használata. Gépjárművünkben készenlétben is kell tartanunk egyet, melyet – amennyiben kiszállunk belőle – nekünk is fel kell vennünk a saját biztonságunk érdekében.  Ugyanakkor munkavédelem területén is kétségtelen tény, hogy a láthatósági mellény viselete akár életet is menthet! A látási viszonyok milyensége nemcsak a közutakon, de a szabadtéri munkavégzés közben is kiemelt fontosságú. De szürkületben vagy besötétedéskor végzett munkánál körültekintően kell eljárni egymás biztonsága érdekében. A munkavállalók megfelelő láthatósága az ipar számos területén szükséges, például az autópályán dolgozók, az útépítők, a vasúti alkalmazottak, az építőipar munkatársai, de a különböző munkagépekkel, esetleg hajókon, kikötőkben dolgozók számára is lényeges biztonsági elem a megfelelő láthatóság.

Mindemellett természetesen a fényvisszaverő ruházat használatára szigorú jogszabályi előírások vonatkoznak, tehát komoly pénzbüntetést is kiszabhatnak arra a munkáltatóra, aki nem biztosítja dolgozói számára a megfelelő láthatósági ruházat viseletének lehetőségét. A láthatósági mellényekről elmondható, hogy egyes modellek már igazán könnyen és olcsón elérhetők, így nem érdemes a munkáltatónak az esetleges bírságot kockáztatni, illetve a munkavállalónak sem, hogy használata nélkül fölösleges veszélynek tegye ki magát. A legnépszerűbb, legtöbb esetben legegyszerűbben használható és legkönnyebben elérhető darab mind közül a hagyományos láthatósági mellény. Ha a fényvisszaverő ruházatra gondolunk, legelőször ez jut az eszünkbe. Emellett természetesen a piacon különböző árkategóriákban megtalálhatóak a dzsekik, nadrágok, overallok, sortok, pólók és az egyéb kültéri láthatósági védőruházat. 

Nálunk a jól láthatósági mellény rendelés esetén nemcsak egyedi feliratot kérhet , de egy minőségi terméket is kap, mellyel kollégái, munkatársai biztonságban lehetnek, a veszélyes helyeken is.

Mellenyek Kinezet

Láthatósági csíkok

Fényvisszaverő csíkok, melyek segítenek a jobb láthatóságban
Tervező

EGYEDI FELIRAT

Egyedi felirattal, logóval egyedivé tehető mellény. Település megnevezése, cég név, korlátlan lehetőség!
Tervező

BIZTONSÁG

Tépő zárás megoldás, hogy gyorsan hordható legyen!
Tervező

Related Posts