Láthatósági mellény

Láthatósági mellény fényvisszaverő csíkokkal, felnőtt méretben

A LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

A kereskedelemben kapható láthatósági fényvisszaverő mellények paraméterei is szabvány által meghatározottak, mely konkrétan leírja a fluoreszkáló, fényvisszaverő anyagok milyenségét a ruházaton. Az ismeretes, hogy gyalogosoknak, kerékpárosoknak, kézikocsival közlekedőknek és állatot hajtóknak a KRESZ szabályai szerint lakott területen kívül, valamint éjszaka és korlátozott látási viszonyok mellett kötelező a használata. Gépjárművünkben készenlétben is kell tartanunk egyet, melyet – amennyiben kiszállunk belőle – nekünk is fel kell vennünk a saját biztonságunk érdekében.  Ugyanakkor munkavédelem területén is kétségtelen tény, hogy a láthatósági mellény viselete akár életet is menthet! A látási viszonyok milyensége nemcsak a közutakon, de a szabadtéri munkavégzés közben is kiemelt fontosságú. De szürkületben vagy besötétedéskor végzett munkánál körültekintően kell eljárni egymás biztonsága érdekében. A munkavállalók megfelelő láthatósága az ipar számos területén szükséges, például az autópályán dolgozók, az útépítők, a vasúti alkalmazottak, az építőipar munkatársai, de a különböző munkagépekkel, esetleg hajókon, kikötőkben dolgozók számára is lényeges biztonsági elem a megfelelő láthatóság.

Mindemellett természetesen a fényvisszaverő ruházat használatára szigorú jogszabályi előírások vonatkoznak, tehát komoly pénzbüntetést is kiszabhatnak arra a munkáltatóra, aki nem biztosítja dolgozói számára a megfelelő láthatósági ruházat viseletének lehetőségét. A láthatósági mellényekről elmondható, hogy egyes modellek már igazán könnyen és olcsón elérhetők, így nem érdemes a munkáltatónak az esetleges bírságot kockáztatni, illetve a munkavállalónak sem, hogy használata nélkül fölösleges veszélynek tegye ki magát. A legnépszerűbb, legtöbb esetben legegyszerűbben használható és legkönnyebben elérhető darab mind közül a hagyományos láthatósági mellény. Ha a fényvisszaverő ruházatra gondolunk, legelőször ez jut az eszünkbe. Emellett természetesen a piacon különböző árkategóriákban megtalálhatóak a dzsekik, nadrágok, overallok, sortok, pólók és az egyéb kültéri láthatósági védőruházat. 

Nálunk a jól láthatósági mellény rendelés esetén nemcsak egyedi feliratot kérhet , de egy minőségi terméket is kap, mellyel kollégái, munkatársai biztonságban lehetnek, a veszélyes helyeken is.

Láthatósági csíkok

Fényvisszaverő csíkok, melyek segítenek a jobb láthatóságban
Tervező

EGYEDI FELIRAT

Egyedi felirattal, logóval egyedivé tehető mellény. Település megnevezése, cég név, korlátlan lehetőség!
Tervező

BIZTONSÁG

Tépő zárás megoldás, hogy gyorsan hordható legyen!
Tervező
Lathatosagi Melleny Hatulja Szerkesztheto Szerkeszthető láthatósági mellények
-17%
Lathatosagi Melleny Kerekpar
Opciók választása
-17%
Lathatosagi Melleny Hatulja Szerkesztheto
Tervező
-17%
Egyedi feliratos láthatósági mellény
Tervező
-17%
Lathatosagi Melleny Kerekpar Narancs
Opciók választása
Rendezo V1
Opciók választása
Szervezo V1
Opciók választása