Egyedi ajánlat virágboltosoknak

Szeretné bővíteni meglévő termékeit?

Amennyiben önnek virágboltja, szépségszalonja, esetleg ajándék boltja van, egy remek lehetőség, hogy minimális befektetéssel növelni tudja kínálatát.

Egyedi fényképes bögrék illetve ajándéktárgyak segítségével ez megteheti. Nálunk nem kell előre megrendelni több száz darab bögrét, hanem valóban csak olyanokat szállítunk ami el is fogy. Rengetegszer látni, hogy cégek teljesen személytelen meglepetés bögréket árulnak , melyből 10-20 darabot kell rendelni, és egyáltalán nem biztos hogy elfogy. Amennyiben miket választ rendkívül jó áron rendelheti meg tőlünk egyedi bögréinket, melyek mosogatógép állóak, mikrózhatók, és fénykép minőségű nyomtatással készülnek.

A rendelés feltétele, hogy minimum egyszeri 10 bögre megrendelését kérjük, utána már akár 1-2 darabot is rendelhet.

Futárszolgálattal az egész Ország területére el tudjuk juttatni a bögréket.

Ha szeretne bővebb információt hívjon, vagy írjon.

Tel: 06 20 9823114 / E-mail: alkossegyedit@gmail.com

Árajánlat kéréshez szükséges adatok

1. Név
2. Telefonszám
3. Megrendelni kívánt termék típusa, darabszáma
4. Egyéni kérések, elképzelések
5. Megrendelés esetén számlázási, szállítási adatok, egyéb megjegyzés

CSATOLMÁNY:
Amennyiben van, csatolja az e-mailhez a terméken megjeleníteni kívánt képet, logót , fontos hogy a tökéletes fénykép minőségi nyomtatáshoz a lehető legmagasabb felbontású, vagy vektoros képet küldjön.

Fontos információ

Az Ön által megadott e-mail címre küldünk egy díjbekérő számlát, majd az utalás beérkezése után a számlát külön e-mailben. A papír alapú számlát a csomagban küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár,és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.