Szolgáltatások

Egyedi ajánlat szolgáltató cégeknek

Szeretné bővíteni meglévő termékeit?

Növeld kínálatod, minimális befektetéssel!

Most minimális befektetéssel tudod bővíteni termékeid, szolgáltatásaid palettáját. Nem kellenek drága gépek, nem kell bajlódni az üzemeltetéssel.

Egyedi fényképes bögrék illetve ajándéktárgyak segítségével ez megteheti. Nálunk nem kell előre megrendelni több száz darab bögrét, hanem valóban csak olyanokat szállítunk ami el is fogy. Rengetegszer látni, hogy cégek teljesen személytelen meglepetés bögréket árulnak , melyből 30-50 darabot kell rendelni, és egyáltalán nem biztos hogy elfogy.

Amennyiben miket választ – partneri áron – rendelheti meg tőlünk egyedi bögréinket, melyek mosogatógép állóak, mikrózhatók, és fénykép minőségű nyomtatással készülnek.

A partnerségi viszony feltétele, az egyszeri minimálisan 15 termék megrendelése , 1 mintából, mely lehet a sajtá elkészített grafikád, vagy a webshopban megtalált minta.

A partnerségi viszony előnyei

  • Utólag akár 1-2 darab termék is rendelhető kedvezményes áron
  • A megszokott kíváló minőségben készülnek a termékek, nem kell gépet vásárolnod
  • Minimális reklám költséged van, akár hirdetheted weboldalunkat is , hiszen ha a partner kódoddal regisztrál az ügyfél , jutalékot kapsz a vásárlása értékéből, vagy jóváírjuk a következő rendelésednél.
Bővebb információ

+3670 33 33 383
info@alkossegyedit.hu

Hívj , vagy írj még ma.