Ha a mérettáblázatban megadott méretektől néhány cm-rel eltérő termék kerül kiszállításra, ilyen jellegű reklamációval sajnos nem tudunk érdemben foglalkozni, mivel a gyártó sem tudja mindig garantálni a nyers termékek (bögrék , polók, puzzle, stb ) miliméterre – centiméterre pontos egyezését.

A kész termékek esetén (bögre , puzzle, poló, stb esetén) a 100% színhűséget nem tudjuk garantáljuk a technológiai sajátosságok miatt.

A garanciát csak abban az esetben tudjuk érvényesíteni, ha a termék/ek kézhezvételt követően, azonnal vagy kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül jelzed felénk a problémát telefonon, vagy e-mailen!

Hiányos csomag esetén is, reklamációt a kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül fogadunk el.

a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól 29. § (1) bekezdésének c/ pontja amely kifejezetten az egyedi gyártású termékekre vonatkozik:

A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (elállás jogát) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak

Link: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1400045.kor