Egyedi fényes fehér fényképes bögre!

A legnépszerűbb ajándéktárgy!

A klasszikus 3 dl-es fehér bögre az összes ajándéktárgy közül a legnépszerűbb. A bögre felületére nem csak fénykép minőség, de céglogó, egyszínes kép is nyomtatható vagy akár kreatív humoros megoldások.

Teljesen fehér kivitelű bögre, nyomtatási felületére  9 x 20 cm, bármely felirat, fotó, grafika kiválóan illeszthető. A 3 deciliteres, kíváló minőségű, fehér színű egyedi szublimációs bögréinkre egy kimondottan erre a célra fejlesztett technológiával készített fénykép minöségű nyomat elképesztő hatást kelt.

A saját képekkel, felitattal készült egyedi bögre nyomtatása ideális ajándék mindenkinek!

A szublimációs technológiával készített kíválló minűőségű fényképes bögréink, az elterjedt olcsóbb megoldásokkal ellentétben mosógépben moshatóak, és mikrohullámű sütőben is használhatóak maradnak.  Egyedi fényképes bögrék, fénykép minőségű nyomtatott tartalommal!

A legjobb fénykép minőségű fényképes bögréhez minimum 10 cm magas fénykép szükséges minnél nagyobb felbontásban. A fényképes bögrét online is szerkesztheti, így a legjobb áron lepheti meg szeretteit, egy egyedi fényképes bögrével.  Amennyiben szeretné irodánkban papíra alapú képeket szövegeket is tudunk fogani, így akár gyermeke rajzát is el tudjuk készíteni egyedi bögrére. Budapesten az XV kerületben szemályesen átvehető, vagy Magyarország területére tudjuk futárszolgálattal küldeni az elkészült bögrét.

Nagyobb mennyiség esetén kedvezőbb árat tudunk adni, mely esetén egy személyes egyeztetés szükséges.

Fényképes bögre szerkesztő!